JEDNOGLASNI SUD

Za kladionice je Dinamo favorit u Švedskoj

23.08.2011 u 09:37

Bionic
Reading

Dinamo je s visokom prednošću, 4:1, otputovao u Švedsku na uzvratni ogled posljednjeg kruga kvalifikacija za toliko željenu Ligu prvaka. 'Modri' su na pragu velikog uspjeha, a i kladionice smatraju da će hrvatski prvak vidjeti najelitnije klupsko natjecanje

Hrvatski prvak na pragu je plasmana u Ligu prvaka nakon 12 godina. Samo još treba odraditi 90 minuta u Malmöu protiv istoimenog protivnika. S obzirom na to da su igrači trenera Jurčića doputovali u Švedsku sa zalihom od tri gola (u Maksimiru su 'modri' slavili 4:1), mediji, ali i kladionice su na strani Dinama. Sud je jednoglasan – 'modri' su favoriti u Švedskoj.

Preletjeli smo po ponudama kladionica koje za pobjedu Malmöa daju koeficijent od 2,65 (PSK) pa do 3,2, koliko daje Ifortuna. Također je visok koeficijent i na neodlučen rezultat, a kreće se od 3,1 do 3,5. Zato su sve kladionice dale manji koeficijent na pobjedu Dinama, i on je u rasponu od 2,25 pa do 2,5.

Kladionice su rekle svoje, Dinamo je uvjerljiv favorit. Ostalo je samo da to igrači Dinama pokažu večeras na terenu. Dijeli ih još samo 90 minuta od ostvarenja sna - prolaska u Ligu prvaka.