RIVALI U SUKOBU

Willian izabrao Chelsea, Tottenham se okreće Hulku?

25.08.2013 u 17:40

Bionic
Reading

Čelnici londonskog Tottenhama izuzetno su se ljuto osvrnuli na događanja oko brazilskog nogometaša Williana koji je, iznenađujuće, odlučio karijeru nastaviti u Chelseaju...

Već je skoro desetak dana Willian boravio u Londonu, te je, zapravo, dovršavao pregovore s Tottenhamom. No, potom se iznenada u igru ubacio Chelsea, točnije njegov vlasnik Roman Abramovič, koji je preko svojih veza u Anžiju, gdje je u drugoj polovici prošle sezone igrao spomenuti Willian, doveo igrača na Stamford Bridge.

Iz Tottenhama su poručili kako je Chelsea napravio traj transfer ne primarno da pojača svoju momčad, već da oslabi Tottenham.

No, otvara se londonskom klubu s White Hart Lane prilika na drugoj strani, pa je tako 27-godišnji brazilski napadač Hulk, u razgovoru za The Telegraph, najavio kako želi doći u Tottenham ne bi li opet radio s Andre Villas-Boasom, koji mu je bio trener u Portu.

Naravno, imat će Tottenham lagani financijski posao nakon što i službeno proda Garetha Balea madridskom Realu, a Hulka bi mogao dobiti za možda i 35 milijuna eura.