TKO MU KRIV....

Wayne Rooney ove će subote gorjeti na lomači

03.11.2010 u 16:47

Bionic
Reading

Lik nogometaša Manchester Uniteda Waynea Rooneyja sljedećeg će vikenda biti spaljen na lomači tijekom proslave u Edenbridgeu

Svake godine Društvo za lomače u Edenbridgeu bira jednu javnu osobu koja će biti spaljena za vrijeme proslave. Prema pisanju BBC-a, izbor na Rooneyja ove je godine pao jer je prije tri mjeseca optužen da je prevario tada trudnu suprugu s prostitutkom, a potom je prijetio da će da napustiti Manchester United, sve dok nije dobio novi, višestruko unosniji ugovor.

Naravno, organizatori lomače sjetili su se i sramotnog izdanja Rooneyja i društva na svjetskom prvenstvu, na kojem su ispali od najvećih rivala Nijemaca. Rooney će imati zelene uši poput Shreka, u jednoj će mu ruci biti torba puna love, a u drugoj novi petogodišnji ugovor s Manchester Unitedom.

Gradovi širom Velike Britanije paljenjem lomače i vatrometom svake godine obilježavaju neuspjelu zavjeru 5. studenog 1605. kada su revolucionari htjeli u zrak dići engleski parlament, na čelu s kraljem Jamesom I.

Prošli celebrityji koji su bili spaljivani su Cherie Blair, Gordon Brown i Russell Brand, a prošle godine na lomači je stradala i Katie Price.