BRAT ODVJETNIK PRIJETI...

Wawrinka pretjerao? Ovako je branio čast Donne Vekić

14.08.2015 u 10:26

Bionic
Reading

Dan nakon velike svađe na terenu i svlačionici Nicka Kyrgiosa i Stana wawrinke na vidjelo su izašli detalji 'razgovora ugodnog' između bahatog Australca i Švicarca koji mu je odlučio reći sve što misli o njemu

Ako vam je promaklo - Kyrgios je tijekom međusobnog ogleda Wawrinki usput dobacio krajnje neprimjerenu opasku vezanu uz njegovu djevojku Donnu Vekić, a Švicarac se pred kraj meča i ozlijedio, te morao predati meč.

No, ostalo mu je snage da Kyrgiosu upadne u svlačionicu i u oči mu kaže sve što o njemu misli. Wawrinka je rekao kako će izrečeno ostati unutar četiri zida, no Kyrgiosov brat promijenio mu je taj plan.

'Ušao je Nicku u sobu, zgrabio ga rukama i počeo mu govoriti gomilu prijetnji. Ja sam odvjetnik i, vjerujte mi, stvari koje su izgovorene bile su klasične prijetnje. Wawrinka ima sreće što nećeme podići tužbu,' poručuje brat Christos.


Što god mu je rekao došlo je kao reakcija na nesportski potez nezrelog Australca kojemu bi pametnije bilo da dio zarađenog novca uloži u kvalitetnog psihologa. Ovakvim ponašanjem samo će si otežati put prema željenom svjetskom vrhu.