BITKA ZA OPSTANAK

Vulić se vraća u Istru, slijede rezovi

13.10.2010 u 18:08

Bionic
Reading

Zoran Vulić novi je trener pulskog prvoligaša NK Istra 1961, no trenera koji se u klub na Verudi zapravo vraća očekuje puno posla. Klubom koji se bori za opstanak u ligi u zadnjih nekoliko mjeseci prodefiliralo je nekoliko trenera, pa se osim povratka Vulića najavljuju i promjene u funkcioniranju kluba

'Mislim da je bila velika pogreška što treneru Vuliću ugovor nije bio produžen', rekao je za tportal izvršni dopredsjednik Ivan Herak. Veli da je situacija teška, gotovo neizvjesna, budući da je NK Istra u deset kola osvojila tek dva boda, no smatra da Vulić ima potrebnu kemiju s igračima.

Osim toga, kaže Herak, za desetak dana održat će se skupština kluba na kojoj nas očekuju veliki rezovi, prvenstveno u upravi pa sve do igrača. Po novom, politiku kluba vodit će, uz trenera Vulića, sportski direktor Kurtović i izvršni dopredsjednik, rekao je Herak i potvrdio da je dolazak Vulića već gotova stvar, a potpis još samo formalnost.

Naime, već u subotu Istra igra na domaćem terenu prvu utakmicu s novim trenerom protiv Rijeke. 'Očekujem, naravno, pobjedu', rekao je izvršni dopredsjednik i dodao da bi to i navijačima i igračima u ovom trenutku puno značilo.

'I proljetos je situacija bila teška, pa je klub opstao', naveo je, ne sumnjajući da će s novim rezovima istarski prvoligaš konačno krenuti uzlazno.