ODLIČAN GAF U INDIJI

Vratio se brazilski Ronaldo i riješio Clasico

24.04.2012 u 09:16

Bionic
Reading

Iako je prošlo više od pet godina otkako je Brazilac Ronaldo (35) obukao dres Reala i iako je umirovljen posljednjih 14 mjeseci, to nije spriječilo da se pojavi na naslovnici dnevnika Times of India

Ne bi to bilo čudno samo po sebi, jer nekad trostruki najbolji nogometaš svijeta u izboru FIFA-e i najbolji strijelac u povijesti svjetskih prvenstava uvijek izaziva veliku pozornost, ali Times of India pripisao mu je zasluge za odlučujući gol u 'clasicu' prošle suboteu Primeri koji je Real dobio 2-1 budući je uz naslov stavio njegovu sliku.

Naravno, riječ je o velikoj zabuni i miješanju dvaju Ronalda budućida  je 'clasico' ovaj put presudio portugalski Cristiano Ronaldo.

Danas ugodno popunjeni Ronaldo nekad je žario i palio u okršajima najvećih španjolskih rivala; u klasicima je zabio šest puta, a odlučujuće je golove zabio u prosincu 2003. za Real Madrid i 1997. za Barcelonu.

Urednicima dnevnika Times of India utjeha može biti činjenica da nisu prvi medij koji ih je zamijenio; isto je nešto ranije učinio slavni ESPN.

Ronaldo koji je odlučio zadnji derbi
Ronaldo koji je sijao paniku u devedesetima