BIZARNOST NA UTAKMICI

Vratar iz protesta okrenuo leđa izvođaču penala

17.10.2011 u 14:57

Bionic
Reading

Dosta bizaran slučaj dogodio se na prvenstvenoj utakmici rumunjskog prvenstva između Vointe i Petrolula. Golman gostujuće momčadi iziritiran dosuđenim jedanaestercom iz protesta je okrenuo leđa

ziritiran nizom spornih sudačkih odluka, vratar rumunjskog prvoligaša Vointe Remus Danalache odlučio se na neobično izražavanje prosvjeda na gostovanju kod Petrolula u 10. prvenstvenom kolu...

Sudac Andrei Chivulute najprije je propustio kazniti Petrolulova braniča Pompiloua Stoicu iako je udario suparničkog igrača u lice. Potom je isključio Vointina nogometaša Claudiua Buneu, a potom i prvog vratara gostiju Ionuta Mirona. U posljednjim je trenucima, pri vodstvu Petrolula s 3-1, dosudio drugi jedanaesterac za domaću momčad, nakon čega je gostima prekipjelo.

Jednostavno su se pokupili s terena, a rezervni vratar Danalache je okrenuo leđa izvođaču kaznenog udarca Danielu Opriti. Sucu se to nije svidjelo, pa je naredio ponavljanje jedanaesterca, a golmanu objasnio da se okrene licem prema izvođaču. Danalache je poslušao, ali je samo raširio ruke i nije se ni pomaknuo prilikom udarca.

Bizarnostima ni tu nije bio kraj. Domaći navijači, očito svjesni da je sudac značajno utjecao na pobjedu njihovih miljenika, velikim su pljeskom nagradili goste koji su se nakon toga vratili na teren i odradili počasni krug?!