NAGRADNJAČA

Vodimo vas na utakmicu Dinamo-Maribor

20.08.2012 u 08:38

Bionic
Reading

Dana 22. kolovoza u Zagrebu će se u 20:45h igrati kvalifikacijska utakmica Lige prvaka između GNK Dinamo i Maribora. A mi smo za svoje čitatelje pripremili 12x2 ulaznice!

Dinamo je stigao na korak do Lige prvaka. S(p)retno je odradio posao protiv bugarskog Ludogoreca, potom je izbacio moldavski Šerif i sada ga čeka u play-offu slovenski Maribor

Pred Dinamom je nova europska jesen. Pitanje je samo hoće li igrati u Ligi prvaka ili Europskoj ligi, ali to će ovisiti prvenstveno o Dinamovim igračima i tome hoće li proći Maribor u play-offu.

'Siguran sam da Maribor nije sretan sa ždrijebom', rekao je za klupsku stranicu Dinamov trener Ante Čačić nakon izvlačenja pa objasnio:

'Radi se o kvalitetnom protivniku s kojim se dobro poznajemo i bit će to dvije zanimljive utakmice. Njihovi rezultati, osvajanje naslova prvaka i slovenskog Kupa te dolazak do play-offa Lige prvaka su vrijedni poštovanja'.

'S razlogom smo mi imali ulogu nositelja i želimo ponoviti sjajan rezultat i još jednom Zagreb dovesti Ligu prvaka'.

'Maribor je dobra momčad, ekipa koja se diže i u posljednje vrijeme radi odlične rezultate, no imamo kvalitetnu ekipu i želimo još jednom u Ligu prvaka te ćemo napraviti sve kako bismo u tome i uspjeli', rekao je kapetan momčadi Milan Badelj, koji će ipak ostati još dvije utakmice na ispomoći 'modrima' prije nego preseli u HSV.

GNK Dinamo će od 20. kolovoza u slobodnu prodaju pustiti ulaznice za ovu utakmicu po super povoljnim cijenama:

Tribina Sjever – 1kn
Tribina Istok - 1 kn
Tribina Zapad - 10 kn

Uz prijavu je obavezno navesti ime i prezime pratnje!

Po dvije ulaznice su osvojili:

Ivan Pušić
Hrvoje Kuntarić
Antonio Bujan
Dražen Šparavec
Mario Kozarčanin
Kristijan Kušenić
Mihael Smetisko
Mihael Deželić
Mladen Golub
Ante Vučković
Danko Nikolić
Marina Jakovac

Dobitnici ulaznice podižu na porti HoTo tornja, Savska cesta 32, danas od 12 sati uz predočenje osobne iskaznice.