ODAKLE MU LOVA?

Vođa huligana kupio luksuzni automobil

26.10.2010 u 17:40

Bionic
Reading

Ivan Bogdanov, vođa nereda u Genovi, kupio je prije odlaska u Italiju na utakmicu srpske reprezentacije automobil Seat Alteu, a istražitelji misle da je to napravio novcem koji je dobio za izazivanje kaosa u gradu i prekida kvalifikacijskog ogleda

Kako piše srpski Alo, istražitelji sada pokušavaju doznati je li novac kojim je kupljen luksuzni automobil došao od osoba koje su financirale nerede u Genovi. U prilog sumnjama srpskih organa reda ide i činjenica da je Bogdanov nezaposlen te da tek povremeno radi kao zaštitar, pa si svojim primanjima nije mogao priuštiti kupnju takvog vozila.

Naime, takav automobil u Srbiji košta od 16 do 22 tisuće eura (ovisno o dodatnoj opremi), a polovni između deset i 15 tisuća eura. U oba slučaja on je preskup za većinu građana Srbije, pa tako i za Bogdanova.

Prema istrazi, nerede su financirala četiri čovjeka koja su platila 500 eura svakom od 30 navijača, ali poseban iznos, i to znatno veći, navodno je dobio Bogdanov koji je pripadnik ekstremne navijačke skupine Ultra boys.