MEDVJEDI PO 4. U NIZU

Villach: Pakao u Zagrebu nam je dodatni motiv

27.10.2009 u 11:40

Bionic
Reading

Hokejaška ludnica se nastavlja. U Domu sportova u utorak (19.15) u sklopu 18. kola EBEL-a gostuje austrijski Villach koji drži četvrto mjesto na ljestvici

'Medvjedi' su opet u pozitivnoj seriji – tri pobjede u nizu i sedmo mjesto koje jamči doigravanje. Na redu je Villach, četvrtoplasirana momčad s ljestvice koja je i dužnik Medveščaka, jer ih je slomila u četvrtom kolu EBEL-a (5:1) te im tako prekinula sjajan početak od tri startna trijumfa.

'Pokazali smo da možemo igrati sa svakime. Idemo potvrditi bodove što smo ih uzeli do sada. Ne bih se žalio ni da uzmemo samo tri ili četiri boda iz tri domaće utakmice', rekao je predsjednik Damir Gojanović.

Austrijanci su svjesni da ih u Hrvatskoj čeka, kako oni kažu, pravi pakao.

'Još nismo igrali u Zagrebu, ali znamo što nas tamo čeka. Dok sam bio igrač, puno navijača i užarena atmosfera bili su mi dodatna motivacija', rekao je trener Villacha Johan Strömwall koji u posljednje vrijeme puno radi na defanzivnoj taktici.

Inače, treba spomenuti i to da će Medveščak na led otklizati bez Mate Mlađenovića, Luke Žagara, Jadrana Belje i prvog strijelca Johna Hećimovića. Glavni adut 'medvjeda' opet će biti ispunjene tribine koje još nijednom nisu zakazale.