OŠTRI DEMANTIJ

Vijay Mallya: Force India nije na prodaju

07.10.2011 u 14:39

Bionic
Reading

Force India se natječe u Formuli 1 od 2008. godine, nakon što je Vijay Mallya zajedno s partnerima kupio Spykerovu momčad, a o navodnoj prodaji raspisali su se neki azijski mediji, ali nitko nije o tome pitao vlasnika momčadi

Vijay Mallya, vlasnik momčadi Force India koja se natječe u Formuli 1, izjavio je da je šokiran medijskim napisima o tome da želi prodati momčad te ističe da se radi o neistinitim informacijama. O navodnoj prodaji raspisali su se neki azijski mediji, ali nitko nije o tome pitao vlasnika momčadi.

'Ponosan sam što sam uveo indijsku momčad u Formulu 1, a puno smo uložili kako bi poboljšali rezultate. Sad kad je napokon indijska utrka u kalendaru Formule 1, moja obaveza prema momčadi postaje još veća, tako da ću i dalje voditi momčad i ne mislim je napustiti niti prodati', rekao je Mallya.

Force India se natječe u Formuli 1 od 2008. godine, nakon što je Vijay Mallya zajedno s partnerima kupio Spykerovu momčad. U momčadskom poretku u protekle tri sezone Force India bila je deseta, deveta i sedma, a ove godine je na šestom mjestu.