Top 5 29. kola Ht prve lige

[VIDEO] Uoči velikog derbija koji bi mogao odlučivati o prvaku, pogledajte još jednom najbolje golove iz prošlog kola domaćeg prvenstva

21.04.2021 u 09:27

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 29. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Dinamo u 30. kolu HT Prve lige gostuje u Osijeku, a tu utakmicu ćete moći uživo pratiti na tportalu od 20:30, kao i na Arenasport 3 (MAXtv). Dok čekamo veliki derbi koji bi mogao odlučiti o prvaku, za vas smo pripremili najboljih pet golova 29. kola HT Prve lige u kojem je u pet odigranih utakmica palo osam golova.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Kolo su otvorili Varaždin i Šibenik remijem 1:1. Slaven Belupo je u gostima iznenadio Goricu i pobijedio ju s 1:0, a s istim rezultatom je slavio i Osijek u derbiju s Hajdukom na Poljudu. Rijeka je s 3:0 pobijedila Lokomotivu, a kolo je zatvorio Dinamo slabašnom 1:0 pobjedom protiv Istre 1961.

Dinamo je prvi sa 67 bodova iz 28 utakmica. Slijedi Osijek sa 65 osvojenih bodova i utakmicom više od Dinama, pa Gorica koja je u 30 utakmica osvojila 50 bodova. Rijeka ima 48 bodova iz 29 utakmica, dok je Hajduk iz isto toliko susreta uzeo 44 boda.

Šesti je Slaven Belupo s 31 bodom iz 30 susreta, sedmi Šibenik s dva boda manje, a osmi Varaždin koji je u 29 utakmica zaradio 25 bodova.Na devetom mjestu je Istra 1961 s 24 boda iz 29 utakmica, a zadnja je Lokomotiva sa samo 20 osvojenih bodova u 29 susreta.

I u 29. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.