posudba u tursku

[VIDEO] U Dinamu sigurno žale što se ovaj transfer nije dogodio koji mjesec ranije, jer sada bi 'modri' imali veliki rekord u svojem vlasništvu

23.01.2021 u 10:32

Bionic
Reading

Mladi hrvatski reprezentativac, 22-godišnji Kristijan Bistrović, do kraja sezone odlazi na posudbu iz moskovskog CSKA-a u tursku Kašimpasu

Turski klub Kašimpasa, koji se trenutno nalazi na 16. mjestu od 21, koliko je klubova u turskoj Süper Lig, objavio je na svojem twitter profilu kako će u njegovim redovima do kraja sezone igrati mladi hrvatski reprezentativac, 22-godišnji Kristijan Bistrović.

Riječ je o nogometašu koji je ponikao u Slaven Belupu te je iz Koprivnice preselio u moskovski CSKA.

Imao je Bistrović i solidan broj nastupa za Moskovljane, ali očito nije zadovoljan minutažom, pa je odlučio priliku za njom potražiti u turskom klubu.

Ove jeseni Bistrović je igrao i protiv zagrebačkog Dinama, u skupini Europske lige, te je u 76. minuti posljednjeg, šestog kola uskratio hrvatskom prvaku jedinstveni rekord.

Naime, 'modri' su bili na pragu da postanu prva momčad u natjecanju po skupinama u Ligi prvaka i Europskoj ligi, koja je tu fazu natjecanja završila bez primljenog gola.

No, eto, Bistrović je svojim preciznim udarcem matirao Livakovića i uskratio 'modrima' ovo veselje.