svjestan obećanja

[VIDEO] Šok na Poljudu! Prvi čovjek Hajduka, Marin Brbić, nakon velike pobjede nad Dinamom podnio ostavku

13.07.2020 u 16:18

Bionic
Reading

Iako je Hajduk u nedjelju odigrao odličnu utakmicu, svladao najvećeg rivala, zagrebački Dinamo 3:2, i to u njegovom 'vrtu', prvi čovjek splitskog kluba Marin Brbić podnio je ostavku

Marin Brbić podnio je samo dan nakon velike pobjede nad Dinamom, ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk.

'Podnosim ostavku na mjesto predsjednika Uprave HNK Hajduk. To je moja moralna obveza jer nismo uspjeli ostvariti obećani rezultatski cilj u ovoj sezoni, a to je mjesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu prvaka', rekao je predsjednik Brbić a prenosi službena stranica kluba, te istaknuo:

'Klub neću napustiti odmah već kada se steknu uvjeti za to, jer iz odgovornosti prema Hajduku ne smijem i ne želim dopustiti da bude obezglavljen, imajući u vidu važnost održavanja stabilnosti poslovanja i funkcioniranja Kluba'.

  • +11
Dinamo - Hajduk (34. kolo HT Prve lige) Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Nogomet se vratio na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vratio. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.