HT Prva liga

[VIDEO] Pogledajte najbolje poteze drugog kola HT Prve lige; Livajin gol kakav često ne zabijaju ni Messi ni Ronaldo se isplati opet pogledati

26.07.2021 u 11:47

Bionic
Reading

Pogledajte najbolje golove drugog kola Hrvatski Telekom Prve lige

Vratio se domaći klupski nogomet, a drugo kolo HT Prve lige donijelo je veliki derbi između Hajduka i Osijeka. Bijeli su na Poljudu poveli golčinom Marka Livaje o kojoj će se još dugo pričati, da bi Osijek preokrenuo rezultat i iz Splita uzeo velika tri boda.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Dinamo koji je u prvom kolu izgubio od Slaven Belupa, ovoga puta nije dozvolio iznenađenja pa je s 4:0 slavio na gostovanju kod Hrvatskog Dragovoljca. Belupo je pak na domaćem terenu s 1:2 izgubio od Lokomotive u napetoj utakmici koja je odlučena u zadnjim sekundama. Gorica je s 3:1 pobijedila Šibenik, a Rijeka s 2:0 Istru 1961.

Nakon dva odigrana kola na prvom mjestu je Osijek sa šest bodova koliko ima i drugoplasirana Rijeka. Treća je Lokomotiva s četiri boda, a slijede Dinamo, Slaven Belupo, Gorica i Istra s po tri boda. Hajduk je osmi s jednim osvojenim bodom, dok Šibenik i Dragovoljac još nemaju bodova u novoj sezoni.

I ove sezone nastavljamo s najboljim golovima s domaćeg terena. Nakon drugog kola smo za vas izdvojili najboljih pet golova koje možete pogledati u videu ispod teksta.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.