SJAJNA IGRA

[VIDEO] Pogledajte kako je briljantni Hezonja zaludio navijače Reala; mladi Prkačin se još prilagođava...

29.09.2022 u 08:38

Bionic
Reading

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja bio je najbolji igrač Real Madrida i prvi strijelac utakmice u pobjedi na gostovanju kod Girone. Prvo kolo španjolske Endesa lige nije moglo bolje krenuti za njega

Mario Hezonja briljantno je krenuo u novu sezonu španjolske Endesa lige. Njegov Real Madrid slavio je na gostovanju kod Girone rezultatom 88:94. Marc Gasol bio je odličan kod domaćina, u čijem dresu Roko Prkačin nije imao svoju večer.

Nakon što je Girona došla do vodstva 20:11 dvije minute do kraja prve četvrtine, Hezonja je zabio svoje prve poene u utakmici, tricu, i pomogao da njegov klub smanji rezultat na minus tri uoči drugog perioda, a onda je krenulo ludilo.

Hezonja je u drugoj četvrtini briljirao ubacivši 15 poena, a njegova igra glavni je razlog zbog kojeg je Real preokrenuo minus i pobjegao do dvoznamenkastog vodstva. Susret je završio s 23 poena (šut za dva 4/8, trica 5/7) i sedam skokova uz valorizaciju 27, javlja portal Basketball.hr.

Spomenimo kako je bivši igrač Cedevite i ponajbolji reprezentativac Bosne i Hercegovine Džanan Musa za Real postigao 15 poena, uz četiri asistencije.

Kod poražene Girone najbolji je bio 'gazda' kluba Marc Gasol ubacivši 21 poen uz po sedam skokova i asistencija. Prkačin je odigrao 10 minuta, a za to vrijeme nije ubacio nijedan poen uz šut iz igre 0/4, a imao je tri skoka i asistenciju. Bivši igrač Zadra Aleksandar Bursać za domaćine je postigao tri poena uz dva skoka.