Top 5 golova 32. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom spektakularne poteze s derbija Hajduka i Rijeke i gol Varaždina kojim je Osijek ostao bez šanse za naslov

03.05.2021 u 06:33

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 32. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je 32. kolo Hrvatski Telekom Prve lige. U pet odigranih utakmica palo je 12 golova, a najuzbudljivije je bilo u derbiju Hajduka i Rijeke, te u susretu Osijeka i Varaždina. Za vas smo i ovoga puta izdvojili najboljih pet golova kola.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Lokomotiva je pobijedila Šibenik s 1:0 i tako se vratila u borbu za ostanak u ligi, dok je na drugoj strani prvenstvene ljestvice Dinamo rutinski pobijedio Slaven Belupo s 2:0 u Koprivnici i skoro pa i osigurao naslov prvaka. Hajduk je s 3:2 pobijedio Rijeku, a Gorica slavila u Puli kod Istre 1961 s 2:0. Kolo su završili Osijek i Varaždin 1:1 remijem na Gradskom vrtu.

Dinamo je i dalje prvi sa 74 osvojena boda iz 31 utakmice, a drugi je Osijek koji ima šest bodova manje od Modrih i utakmicu više. Slijedi Gorica koja je u 32 utakmice osvojila 56 bodova, pa Rijeka s četiri boda manje u jednako utakmica. Utakmicu manje ima Hajduk koji je na petom mjestu sa slabašnih 47 bodova.

Šesti je Šibenik s 32 boda iz 32 utakmice, a slijedi Slaven Belupo koji ima bod manje. Osmi je Varaždin koji je u 32 susreta osvojio 27 bodova, deveta Lokomotiva s bodom manje od Varaždinaca, dok je zadnja Istra 1961 koja je osvojila tek 25 bodova u 32 utakmice.

I u 32. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.