Top 5 28. kola HT Prve lige

[VIDEO] Pogledajte još jednom spektakularne golove s domaćih terena; o ovim će se akcijama još dugo pričati

12.04.2021 u 12:27

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 28. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 28. kolo ove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige. U pet odigranih utakmica palo je osam golova, a mi smo i ovoga puta za vas izdvojili naboljih pet u ovom kolu.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Kolo su otvorili Gorica i Varaždin remijem bez pogodaka, dok je Rijeka s minimalnih 0:1 pobijedila Šibenik nakon krasne momčadske akcije koja je dovela do gola Josipa Drmića. Pravi spektakl gledali smo u Koprivnici gdje su Slaven Belupo i Osijek podijelili bodove u remiju s četiri gola od kojih je jedan ljepši od drugoga.

Gostujuće pobjede upisali su Hajduk i Dinamo. 'Bijeli' su s 0:1 pobijedili Istru 1961, dok su 'plavi' u gradskom derbiju bili bolji od Lokomotive i uoči susreta s Villarrealom u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige upisali važna tri boda pobjedom od 0:2.

Dinamo je prvi sa 64 boda iz 27 utakmica, dok je Osijek drugi s dva boda manje, ali i utakmicom više. Slijedi Gorica koja je iz 28 utakmica osvojila 49 bodova, pa Rijeka s 45 bodova iz 28 utakmica. Na petom mjestu je Hajduk koji je u 27 utakmica osvojio 43 boda, a šesti je Slaven Belupo s 27 bodova iz 28 utakmica.

Jednako toliko ima i sedmi Šibenik, a potom slijedi Istra 1961 s 24 boda iz 28 utakmica. Isti skor ima i deveti Varaždin dok je za dno prikovana Lokomotiva s 20 bodova nakon 28 odigranih utakmica. I u 28. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal / Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.