savršeni marketing

[VIDEO] Pjesma 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin' za dva dana je užgala Dalmaciju, povezala sve Hajdukovce svijeta te vratila Mišu Kovača i splitske Bile u vrh medijske pozornosti

27.11.2021 u 20:45

Bionic
Reading

Ne stišavaju se brojne pozitivne reakcije javnosti otkako je prije nešto više od 48 sati u medijski eter puštena pjesma 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', objavio je HNK Hajduk na svojim mrežnim stranicama...

Jučer predstavljena pjesmana tportalu 'Ja ne mogu drugo nego da ge volim' Saše Antića i Miše Kovača postala je poveznica svih navijača Hajduka širom svijeta. Zapalila je iskru i u središte medijske pozornosti gurnula i Mišu Kovača i HNK Hajduk.

Nema tog mobitela, automobila, radija, profila na društvenim mrežama s kojeg se ova pjesma nije pustila i osvojila srca svih navijača Hajduka, ali i šire javnosti koja ju je bespogovorno prihvatila, piše HNK Hajduk na svojim stranicama i nastavlja:

Sjajan odjek, još snažnija emocija koju je izazvala kod ljudi nije moglo proći nezapaženo. u samo dva dana pjesma i sport su poslušani odnosno pregledani gotovo 300.000 puta na svim društvenim mrežama, odnosno komunikacijskim kanalima na kojima je puštena.

Premijerno je pjesma objavljena i na poljudskom stadionu uoči i nakon susreta s Istrom 1961 u kojoj su Bijeli slavili rezultatom 4:0, a Marko Livaja je netom nakon utakmice obukao majicu s kapuljačom na kojoj je logo s Mišinim likom i hajdučkim bojama.

Započela je i prodaja posebno dizajniranih majica i šalica s Mišinim likom, a da vlada pomama dokazuje i podatak da je od ranog jutra prodano gotovo više od 500 komada novih artikala.

Pohvale stižu sa svih strana, Mišo i Saša ostavljaju nam pjesmu trajno zapisanu, a mi ne možemo drugo nego da ga volimo. Za sva vrimena, za vječnost, pohvalili su se u Hajduku.