potpuno nepotrebno

[VIDEO] Neymar totalno izgubio živce: Pogledajte brutalan start brazilskog napadača na nogu suparnika koji je kažnjen tek žutim kartonom

24.02.2020 u 11:34

Bionic
Reading

Neymar se nije iskazao dobrom igrom protiv Bordeauxa pa je u fokus javnosti morao doći na drugi način... Pogledajte brutalan start Brazilca na suparničkog igrača

Sjajnu utakmicu odigrali su PSG i Bordeaux. Susret je završio s 4:3 i gledatelji su mogli uživati u utakmici. Golove za PSG su zabijali Cavani, Marquinhos i Mbappé, dok su se kod Bordeauxa u strijelce upisali Hwang Ui-jo, Pablo i Ruben Padro.

Iako je u utakmici palo čak sedam golova što je prava poslastica za nepristrane gledatelje, susret će biti upamćen i po sramotnom ponašanju Neymara koji se protiv Bordeauxa nije iskazao. Napadač od 222 milijuna eura nije nikako pridonio u napadačkim akcijama svojeg PSG-a, a istaknuo se divljačkim startom na samom kraju utakmice.

U drugoj minuti sučeve nadoknade Neymar je potpuno nepotrebno divljački startao na Yacinea Adlija. Igrač gostujućeg sastava odigrao je loptu unatrag, a onda je na njega nasrnu Neymar i brutalno ga pokosio po stajaćoj nozi dok mu je druga bila u zraku.

Neymar je trebao dobiti izravni crveni karton, ali mu se sudac ipak malo smilovao. Brazilac je dobio svoj drugi žuti karton na utakmici i tako zaradio isključenje što znači da bi i kazna mogla biti manja. Njegov brutalni start na Adlija možete pogledati u nastavku.