potvrdili iz kluba

[VIDEO] Možda je i ovo razlog nervoze Nikole Kalinića i neugodnog razgovora s trenerom; prisiljen je na više tjednu pauzu....

10.07.2022 u 20:03

Bionic
Reading

Hajdukov napadač Nikola Kalinić izbivat će s terena sljedeća tri tjedna nakon što je zadobio frakturu drugog prsta desne noge u utakmici SuperSport Superkupa protiv Dinama, koji je nakon 11-eraca i pobjede 4:1 osvojio svoj sedmi naslov u ovom natjecanju

Nogometaši Hajduka s puno su optimizma doputovali u Zagreb, a posebno hrabar bio je Nikola Kalinić koji je u najavi pričao da je njegova momčad bolja od Dinamove.

Iako je u prvom poluvremenu Hajduk imao više konkretnih prilika, u nastavku je na scenu stupio njegov prezimenjak Lovre, koji je čudesnim reakcijama spašavao Hajdukovu mrežu.

Očito je taj podređeni položaj natjerao trenera Valdasa Dambrauskasa na promjene u momčadi, iako se pad osjetio već nakon promjene Biuka, u 70. je iz igre povukao i Nikolu Kalinića.

Taj je potez trenera naljutio Hajdukova napadača, koji se s trenerom porječkao. Iako bi mu možda trebao biti i zahvalan. Jer Kalinić je od 15. minute igrao ozlijeđen.

Nakon što mu je jedan od Dinamovih igrača nagazio na nogu, Kalinić je zadobio frakturu prsta. I tko zna kako bi se stvar s ozljedom razvijala da je ostao na terenu do kraja.

Ovako je jasno da ga neće biti tri tjedna, što su potvrdili i na Hajdukovim klupskim stranicama.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport
  • +37
Supersport Superkup 2022: Dinamo - Hajduk Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic