Progovorio i o karijeri

[VIDEO] Josip Brekalo poslao jasnu poruku izborniku Zlatku Daliću uoči Eura i tako otkrio kakva je zapravo atmosfera u reprezentaciji

  • S.K.
  • Zadnja izmjena 31.05.2021 09:26
  • Objavljeno 31.05.2021 u 06:35
Bionic
Reading

Josip Brekalo najavio je nadolazeći Euro i otkrio što ga čeka nakon izazova s Vatrenima

Hrvatska nogometna reprezentacija nastavlja s pripremama za Europsko nogometno prvenstvo. Wolfsburgov ofenzivac Josip Brekalo sa svojim je klubom osigurao Ligu prvaka, a sada se okreće reprezentativnim izazovima.

'Na pripremama je za sada stvarno odlično. Čekamo još samo Kovačića koji je osvojio Ligu prvka. U Rovinju imamo fantastične uvjete i mislim da ćemo do Europskog prvenstva uspjeti puno toga napraviti i popraviti neke stvari koje nisu bile dobre u prijašnjim utakmicama. Vjerujem da ćemo u najboljoj formi dočekati Euro', rekao je Brekalo pa dodao:

'Hrvatska je uvijek imala vrhunske krilne igrače. Svaka je konkurencija zdrava i dobra, a izbornik ima puno rješenja. Ja sam na raspolaganju dati sve od sebe, svaki put, i na desnoj i na lijevoj strani', poslao je Brekalo jasnu poruku izborniku Zlatku Daliću.

Hrvatska Euro otvara s Engleskom 13. lipnja u 15 sati. Što je još rekao Josip Brekalo, kako je doživio finale Lige prvaka između Chelseaja i Manchester Cityja, te što očekuje u svojoj karijeri nakon Eura pogledajte u videu ispod teksta.

Izvor: tportal.hr / Autor: HNS
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal