Top 5 golova 22. kola HT PRve lige

[VIDEO] Još jednom pogledajte spektakularne poteze s domaćih travnjaka; ovakvi golovi ne viđaju se često ni u ligama petice

24.02.2021 u 11:10

Bionic
Reading

Izdvojili smo najbolje golove 22. kola Hrvatski Telekom Prve lige. Neke od golova zaista se isplati pogledati po nekoliko puta...

Odigrano je i 22. kolo ove, koronavirusom isprekidane, sezone Hrvatski Telekom Prve lige i ono opet nije bilo kompletno. Odigrane su četiri utakmice, a svoj susret morali su odgoditi Hajduk i Dinamo jer je u splitskom sastavu buknula zaraza koronavirusom. U četiri odigrane utakmice palo je 10 golova, a mi smo i ovoga puta za vas izdvojili naboljih pet golova kola.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Derbi kola odigrali su Osijek i Rijeka, a slavili su domaćini s 2:0 golovima Ramona Miereza. Odličnu utakmicu odigrali su i Slaven Belupo i Šibenik koji su zabili četiri pogotka, jedan ljepši od drugog. Varaždin je s 0:1 pobijedio Istru 1961, a Gorica je s 0:3 deklasirala Lokomotivu.

Dinamo je prvi s 48 osvojenih bodova iz 21 utakmice, a jednakon bodova ima i Osijek koji ima i utakmicu više. Treća je Gorica s 43 boda iz 22 utakmic, a slijedi Rijeka s utakmicom manje i 32 osvojena boda. Hajduk je peti s 26 bodova iz 20 utakmica, a Šibenik šesti s 25 bodova iz 22 utakmice. Sedmi je Varaždin s 22 boda iz 22 utakmice, a osmi Slaven Belupo koji ima 21 bod iz 20 utakmica. Lokomotiva je deveta s 18 bodova nakon 21 odigrane utakmice, a zadnja je Istra 1961 sa osvojenih 14 bodova iz 21 utakmice.

Tablica je nepotpuna jer se zbog pandemije i europskih utakmica nekih klubova nisu odigrale sve utakmice.I u nepotpunom 22. kolu HT Prve lige smo za vas smo izdvojili pet najboljih golova. Video s golovima pogledajte u nastavku.

Izvor: Wochit / Autor: Tportal/Arenasport

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.