ovo morate vidjeti

[VIDEO] Još jedna Ronaldova reakcija u Moldaviji; ovog puta u glavnoj je ulozi dječak koji se probio kraj osiguranja

19.09.2022 u 11:49

Bionic
Reading

Iako se dugo šuškalo kako bi Cristiano Ronaldo mogao napustiti Manchester United, jer Crveni vragovi ne igraju ove sezone u Ligi prvaka, to se ipak nije dogodilo, pa slavni Portugalac uveseljava navijače u 'drugom razredu' europskog klupskog nogometa

Tako je Manchester United prošlog četvrtka gostovao, u sklopu Uefine Europske lige, kod moldavskog Šerifa, kojeg vodi bivši hrvatski reprezentativac Stjepan Tomas.

Cristiano Ronaldo zaigrao je od prve minute te s pogotkom sudjelovao u pobjedi Uniteda 2:0.

Velikoj svjetskoj zvijezdi dolazak u Moldaviju očito je bio inspirativan, bez obzira na to što je riječ o jednoj od siromašnijih zemalja Starog kontinenta.

Naime, nakon što se jedan dječak, u dresu Vragova uspio probiti pokraj osiguranja, a dok je njegov otac u pratnji 'navijao' za fotografiranje, Ronaldo je bez paroda primio dječaka u zagrljaj. Čak je i tražio olovku kako bi se dječaku potpisao na dres, a potom ga primio za ruku i otpratio na 'sigurno'.

Iako smo znali vidjeti Ronalda i ljutitog, kao u slučaju kada je bolesnom dječaku izbio mobitel iz ruke, ovakve su situacije ipak puno češće.