dugo putovanje

[VIDEO/FOTO] Splićani uoči dvije važne utakmice ostali bez Roka Lenija Ukića

22.10.2021 u 08:28

Bionic
Reading

Košarkaši Splita će dvije važne utakmice u dva različita natjecanja, protiv Igokee u regionalnoj i Osijeka u nacionalnoj ligi, odigrati bez najboljeg i najiskusnijeg igrača momčadi

Košarkaše Splita očekuje dvije gostujuće utakmice u razmaku od dva dana. Večeras u 18 sati u okviru 5. kola Admiral Bet ABA lige gostuju u Laktađima kod Igokee, a u nedjelju u Osijeku u 17 sati ih očekuje susret HT Premijer lige s Vrijednosnicama Osijek.

U regionalnoj ligi Splićani su, poput Zadrana, bez pobjede. Domaćini su veliki favoriti, tim prije što u redovima Splita neće biti Roka Lenija Ukića.

  • +4
KK Split - KK Derby, ABA liga, košarka, 17.10.2021. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec/ CROPIX

'Roka nema u autobusu, neće na put, Ima visoku temperaturu, vidjet ćemo kada će se oporaviti. Igokea vidljivo dolazi na razinu igre od lani, malo su mijenjali momčad pa im je trebalo vremena da poslože. U posljednjim utakmicama smo vidjeli da su opet čvrsti, jaki, da se protiv njih ništa ne može odigrati lagano. Morati ćemo biti fizički dobri i koncentrirani, s dobrim protokom lopte da bi mogli tražiti nešto u toj utakmici', rekao je trener Splita Srđan Subotić.

Splitski strateg ovako je najavio nedjeljni susret s Osijekom.

'Osječani su svakako  jedno od iznenađenja prvenstva kako zbog načina na koji igraju tako i zbog broja pobjeda. Mi sigurno idemo po pobjedu kako ne bi se zadržali na vrhu ljestvice i potvrdili dobru formu u domaćem prvenstvu', izjavio je Subotić.