četvrtak, 21 sat, aS 3

[VIDEO/FOTO] Ovakva najava trenera Krasnodara tjera Zorana Mamića i igrače Dinama na maksimalni oprez

24.02.2021 u 20:09

Bionic
Reading

Dinamo je u prvoj utakmici 1/16 finale Europske lige pobijedio Krasnodar u Rusiji 3:2 i napravio veliki korak prema plasmanu u sljedeću rundu ovog natjecanja. No, Rusi nisu stigli u Zagreb s 'bijelom zastavom'. Uzvrat se igra u četvrtak od 21 sat (Arenasport 3, MAXtv)

'U prvoj utakmici napravili smo previše pogrešaka, a to na ovom nivou nije dozvoljeno. Ali još uvijek nismo ispali iz Europe, još imamo izgleda', kazao je 37-godišnji Musajev.

'Očekuje nas teška i komplicirana utakmica, no imamo 90 minuta za popravak. Znamo gdje smo zakazali i na tome moramo raditi. Dobro je što imamo priliku ispraviti pogreške', dodao je ruski stručnjak.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Nakon poraza od Dinama, Krasnodar je ispao iz ruskog Kupa izgubivši na svom stadionu od Sočija (1:2).

'Obavili smo ozbiljan razgovor s igračima, razgovarali su i igrači međusobno. Među igračima vlada dobra atmosfera, vjerujem kako ćemo u četvrtak manje pričati, a više pokazati na terenu što trebamo'.

Osvrnuo se i na brojne kritike koje je trpio vratar Evgenij Gorodov nakon prve utakmice.

Izvor: Wochit / Autor: tportal / Arenasport

'To je uvijek tako, greške vratara i braniča se najviše vide, ali svi su podjednako krivi. Svi griješimo i odgovornost je na treneru i cijelom sastavu. Moramo naučiti igrati zajedno, nije kriv samo pojedinac', zaključio je Musajev.

Veznjak Ruslan Kambolov je najavio kako Krasnodar nema što čekati, od prve minute će zaigrati napadački.

'Motivirani smo, svjesni smo da nas čeka teška utakmica. Cilj je zabiti što prije, a od prve minute krenut ćemo napadački', kazao je 31-godišnji veznjak dodavši: 'Morat ćemo igrati agresivno i borit se za svaku loptu'.

  • +16
FC Krasnodar - NK Dinamo, Europska liga, 18.2.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Vitaly Timkiv / Sputnik / Profimedia