važan je samo rukomet

[VIDEO/FOTO] Neočekivani susret hrvatskih i srpskih navijača ispred katedrale u Szegedu; pogledajte kako je završilo...

15.01.2022 u 14:15

Bionic
Reading

Hrvatska rukometna reprezentacija večeras u mađarskom Szegedu od 20.30 sati na Europskom prvenstvu igra utakmicu 2. kola protiv Srbije. Organizatori su se pribojavali ovog susreta zbog mogućih navijačkih sukoba, ali čini se da nemaju razloga za zabrinutost

Važna je ovo utakmica, posebno za Hrvatsku koja jednostavno nema izbora - ako žele ostati u kombinacijama za prolazak u drugi krug natjecanja, 'kauboji' moraju pobijediti 'orlove'.

A Srbija od 2012. godine nije pobijedila Hrvatsku u rukometu, puno desetljeće čekaju 'orlovi' koji se nadaju da će večeras imati brojniju podršku s tribina. No, u Szegedu je i puno hrvatskih navijača pa su se organizatori zabrinuli te pojačali mjere sigurnosti kako bi spriječili moguće navijačke sukobe.

Rukomet, Szeged, hrvatski i srpski navijači, 15.1.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

VIDEO: Sanjin Strukić/Pixsell

No, ako je suditi po događajima u subotu prije podne ispred katedrale u Szegedu, razloga za zabrinutost jednostavno - nema.

  • +19
Rukomet, Szeged, hrvatski i srpski navijači, 15.1.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Naime, tamo su se neočekivano susreli hrvatski i srpski navijači. I kako je prošlo? Pa više nego sjajno jer su kao jedine 'žrtve' na kraju stradale 'litra i voda'!

Da, hrvatski i srpski navijači prvo su odradili fotografiranje, a onda su si u srdačnoj i više nego prijateljskoj atmosferi popili par gemišta i nakon toga krenuli svaki svojim putem. Svaka čast! Živjeli!

Raspjevani hrvatski navijači u Szegedu Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukić/PIXSELL