OVO NIJE OČEKIVAO

[VIDEO/FOTO] Huligana koji je pogodio Payeta bocom u glavu prije policije pronašao je vođa navijača. Šamarčinom mu je dao do znanja što misli o njegovom potezu

22.11.2021 u 11:05

Bionic
Reading

Policija je privela izgrednika koji je pogodio igrača Marseillea bocom u glavu, ali prije toga dobio je svoje od vođe navijača skupine kojoj pripada

Derbi 14. kola francuskog nogometnog prvenstva između Lyona i Marseillea prekinut je u 5. minuti nakon što je gostujući veznjak Dimitri Payet pogođen u glavu plastičnom bocom punom vode dok je izvodio korner.

Veznjak Olympique Marseillea Dimitri Payet pripremao se izvesti korner kada je pogođen u lijevu stranu lica. Sudac Ruddy Buquet je odmah prekinuo susret i poveo momčadi u svlačionicu, a policija je ubrzo pronašla i privela krivca.

Lyon - Marseille, francuska liga, 21.11.2021. Izvor: Profimedia / Autor: PHILIPPE DESMAZES / AFP / Profimedia

No, prije toga krivca je pronašao i vođa navijača Lyona i s nekoliko riječi i jakim šamarom mu dao do znanja što misli o njegovom potezu. 

Podsjetimo, prekid je trajao dva sata prije nego što je donesena odluka kako se utakmica u nedjelju navečer ipak više neće igrati.