NOVOSTI S POLJUDA

[VIDEO/FOTO] Hajduk uoči važne utakmice s Varaždinom objavio najnovije informacije o ozljedama Čoline i Atanasova

04.10.2022 u 11:26

Bionic
Reading

Nakon pobjede protiv Rijeke na Rujevici nogometaši Hajduka okreću se 12. kolu SuperSport HNL u kojem u subotu s početkom u 19.05 sati igraju protiv Varaždina (MAXSport 1) . Bijeli su u Rijeci slavili rezultatom 1:0, a jedini pogodak na utakmici postigao je Chidozie Awaziem. Nakon pobjede u Jadranskom derbiju Hajduk zauzima drugo mjesto na tablici s osvojenih 20 bodova u 10 odigranih utakmica.

David Čolina i Jani Atanasov zadobili su ozljede prilikom sudjelovanja u reprezentativnim akcijama te su prilikom povratka prošlog tjedna započeli s procesom rehabilitacije.

Čolina je u uzvratnom nastupu za U-21 reprezentaciju koja je gostovala kod Danske zadobio ozljedu zbog koje bi trebao pauzirati najmanje sljedeća dva tjedna.

Jani Atanasov je zadobio lakšu ozljedu zbog koje je morao propustiti utakmicu s Rijekom na Rujevici, a u redovni trenažni proces trebao bi se uključiti sredinom ovog tjedna.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Trener Mislav Karoglan u odnosu na posljednju utakmicu neće moći računati na Anthonyja Kalika koji je dobio treći žuti karton, a u konkurenciju se vraća Emir Sahiti koji je zbog istog razloga morao preskočiti Jadranski derbi.

Varaždin se trenutno nalazi na petom mjestu prvenstvene tablice, s osvojenih 16 bodova u 11 odigranih utakmica, a u posljednjem kolu odigrali su 1:1 s Istrom 1961 u Varaždinu. Trener Mario Kovačević na Poljud stiže bez Tonija Teklića i Andrisa Jesusa Herrere koji također imaju tri žuta kartona.

Varaždin - Istra 1961 1:1 sažetak Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel MAXSport

U prvom međusobnom dvoboju ove sezone Hajduk je u Varaždinu slavio s 2:0, a oba pogotka tada je postigao Marko Livaja.

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport
Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Croatel/MAX Sport

Glavni sudac utakmice je Ante Čulina iz Zagreba, pomagat će mu Dario Kolarević iz Zagreba i Ivan Starčević iz Bjelovara, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Ante Čuljak iz Zagreba, a asistent VAR suca je Ivan Mihalj iz Velike Gorice.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore