ht prva liga

[VIDEO/FOTO] Gorica povela protiv Osijeka golčinom kakva se rijetko viđa; Osijek pomilovala sreća pa spasio bod

21.05.2022 u 19:23

Bionic
Reading

U 36. kolu HT Prve lige nogometaši Gorice i Osijeka sezonu su okončali remijem 1:1 na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Domaće je u vodstvo doveo kapetan Aleksandar Jovičić (30), a poravnao je Karlo Bartolec (68)

Uspavanku u prvom poluvremenu prekinuo je kapetan Goričana Jovičić fenomenalnim udarcem sa 30-ak metara u 30. minuti. On je prihvatio loptu na sredini igrališta, krenuo nekoliko koraka naprijed i zatim se iznenada odučio na dalekometni pokušaj koji je završio u gornjem lijevom kutu nemoćnog Ivušića.

Gorica - Osijek 1:0 (Aleksandar Jovičić, 30) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Osijek je do poravnanja stigao uz veliku dozu sreće, Kotarski je u 68. minuti 'boksao' udarac iz kuta Lovrića na rub svog kaznenog prostora, tamo se nalazio Bartolec koji je uputio udarac koji je na putu do mreže pogodio nesretnog Skrbina u glavu i prevario Kotarskog.

Gorica - Osijek 1:1 (Karlo Bartolec, 68) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Bivši igrač Gorice, koji je ranije ove godine stigao kao veliko pojačanje u Osijek, Kristijan Lovrić isključen je u 81. minuti zbog neopreznog starta.

Treći Osijek je sezonu okončao sa 69 bodova, tri manje od drugog Hajduka, koji od 20 sati gostuje kod prvaka Dinama, a četiri više od četvrte Rijeke, dok je Gorica šesta sa 45 bodova, četiri manje od pete Lokomotive, a devet više od sedmog Slavena Belupa.  

  • +2
Gorica - Osijek, 36. kolo HT Prve lige, 2021/22. Izvor: Pixsell / Autor: Jurica Galoic/PIXSELL
Standings provided by SofaScore LiveScore