borba za polufinale

[VIDEO] Dinamovci nabrijani uoči uzvrata s Villarrealom; svi do jednog uvjereni su u pobjedu, a Kristijan Jakić je otkrio i čemu se posebno nadaju

13.04.2021 u 19:56

Bionic
Reading

Kristijan Jakić, Joško Gvardiol i Stefan Ristovski uvjereni su u prolaz u polufinale Europske lige

Dinamo će u četvrtak gostovati kod Villarreala u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Europske lige. U prvom susretu slavili su Španjolci s 1:0 pogotkom Gerarda Morena iz penala. Trener Dinama Damir Krznar rekao je kako je optimističan uoči uzvrata u Španjolskoj i da će vjerojatno od prve minute moći krenuti Arijan Ademi, te što je s Brunom Petkovićem.

Dinamo - Villarreal 0:1 (43-11m, Moreno) Izvor: tportal.hr / Autor: arenasport/tportal

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Najavu trenera Dinama možete pogledati OVDJE, a uz njega su pred novinare izašli i Kristijan Jakić, Joško Gvardiol i Stefan Ristovski. Jakić se, kao i njegov trener, nada da će Ademi krenuti od početka susreta.

'Svi se nadamo da će Ademi biti spreman. Znamo svi kakav je on karakter. Uz njega je barem 50 posto lakše igrati. Kad on vikne, svi se trgnemo. Pravi je vođa i da njega nema ne bismo dogurali ovako daleko', rekao je Jakić pa dodao:

'Atmosfera je pozitivna, posebno nakon pobjede protiv Lokomotive. Vratili smo se na vrh Hrvatski Telekom Prve lige i idemo u Španjolsku s pozitivnim razmišljanjima. Bilo bi nam lakše kada bi nas podcijenili, a nadamo se da će to i napraviti. Budemo li na našoj razini onda neće biti problema. Pobijedit ćemo', poručio je Jakić.

Joško Gvardiol također vjeruje da Dinamo ima šanse za prolaz.

'Prvo poluvrijeme smo odradili bolje od njih. Taj penal je bio nesreća i to se u uzvratu ne smije događati. Oni su tehnički i taktički predobri, a mi moramo iskoristiti našu fizičku snagu i prekide'', rekao je Gvardiol.

Prolazu se nada i Ristovski.

'Prolaz nam donosi polufinale, a u ovom trenu ne postoji veći motiv od toga. Znamo koliko su kvalitetni, ali i mi smo dobra i iskusna ekipa. Pokazali smo to kroz cijelu sezonu,a tako ćemo se postaviti i u četvrtak. Moramo ući čvrsto i hladnih glava. Daj Bože da prođemo', zaključio je Ristovski.

Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/ Matija Habljak

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Ako već niste, sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.