ŠAMPANJAC U FACU

Vettel i na fotki godine u izboru Reutersa

28.11.2011 u 12:03

Bionic
Reading

Sebastian Vettel najmlađi je dvostruki svjetski prvak u Formuli 1, srušio je dosad niz rekorda i osvojio svojet oktana svojim znanjem. No njegova fotka osvojila je i laskavu titulu fotke godine u formuli 1

Bez imalo grižnje savjesti možemo ustvrditi da je Sebastian Vettel čudo od vozača, čovjek koji je na najboljem putu da sustigne Michaela Schumachera i skine ono malo rekorda koje on još drži u Formuli 1. Vettel je osvojio i drugi uzastopni naslov svjetskog prvaka, učinio je to u velikom, grandioznom stilu, a na kraju je, zapravo ni kriv ni dužan, završio i u analima Reutersovih arhiva.

Naime, upravo je fotografija na kojoj Vettel slavi pobjedu u Suzuki proglašena najboljom fotkom u Formuli 1, od svih koje su snimili fotići te velike agencije. Nije mala stvar ako se zna da je Reuters možda i najveća agencija na svijetu, no svakako jedna od onih koje objavljuju na stotine fotografija Formule 1, od dolaska momčadi na neku stazu, do testiranja, kvalifikacija, Grand prixeva, do slavlja u boksovima i tribinama.