BURNE KVALIFIKACIJE

Verbalni sukob u Formuli 1; podmuklo ponizio suparnika, a mladi talent odmah stao u obranu momčadskog kolege

19.07.2020 u 08:11

Bionic
Reading

Aktualni svjetski prvak u formuli 1 Britanac Lewis Hamilton (Mercedes) krenut će s prve stratne pozicije za Veliku nagradu Mađarske (Arenasport 2,15.10 sati), a uoči utrke dogodio se verbalni sukob u kojem je Max Verstappen odbrusio Georgeu Russellu

Naime, vozač Red Bulla Max Verstappen (7. u kvalifikacijama) je oštro reagirao na jedan komentar Georgea Russella (Williams Mercedes, 12. u kvalifikacijama) nakon kvalifikacija u Mađarskoj, jer je ovaj prozvao njegovog momčadskog kolegu Alexandera Albona (13. u kvalifikacijama).

Novu sezonu Formule 1 pratite na Arenasport 2 kanalu samo na MAXtv-u. MAXtv pruža najveći izbor sportskih, filmskih i zabavnih sadržaja koje gledajte na televizoru ili mobilnom uređaju bilo gdje u Hrvatskoj. O svemu više saznajte OVDJE.

'Osjećam se zaista jako loše zbog Alexa jer ispada da izgleda kao idiot, a on to apsolutno nije. Red Bull mora to srediti za njega', poručio je Russell nakon što je jedno mjesto završio bolje od Albona.

Verstappen je odmah obranio kolegu i svoju momčad...

'Mislim da George ne zna ništa o našoj ekipi pa je bolje da se usredotoči na svoj bolid i svoje performanse umjesto da priča o nekome drugome.'

  • +11
Formula 1 , VN Štajerske Izvor: EPA / Autor: FIA/F1 HANDOUT