MEDVJEDEV ISKREN

Veliki teniski talent šokirao priznanjem: Mrzio sam Federera, želio mu poraz protiv svakog...

18.06.2019 u 07:03

Bionic
Reading

Ruski tenisač Danil Medvjedev koji je trenutno na glasu kao jedan od najvećih teniskih talenata priznao je da u mlađim danima nije mogao podnijeti Rogera Federera niti njegov tenis, a danas mora da je frustriran načinom na koji ga Švicarac otpuše svaki put s terena...

Federer je najveća teniska ikona svijeta i ima more fanatičnih obožavatelja, zbog čega gotovo da nema stadiona na kojem bi publika navijala protiv njega.

  • +2
Švicarski tenisač Roger Federer u Dubaiju 2019. Izvor: Profimedia / Autor: N. N.

Što je 37-godišnji Švicarac stariji, to ga ljudi više obožavaju pa se mora reći da je iskreno priznanje ruskog talenta ovog ponedjeljka u Queensu u ovom trenutku zbilja hrabro.

'Mrzio sam Rogera. Nisam mogao podnijeti njegove pobjede. Navijao bih protiv njega od prvog kola, jer sam bio takav. Tako sam se osjećao dok sam bio mali, kad sam imao desetak godina. Ali navijao sam i da Barcelona izgubi u nogometu svaki put kad bi igrala,' izjavio je Danil Medvjedev koji je igrao odlično prošle sezone, kao i ove te se trenutno s 4 osvojene titule nalazi na 13. mjestu ATP ljestvice.

'Sad sam se malo promijenio, jer sam više fokusiran na samog sebe. Ako ispadnem u prvom kolu, nije mi važno hoće li Nadal, Roger ili Novak osvojiti Roland Garros, isključivo sam ljutit jer sam izgubio meč. Tako je danas,' dodao je 23-godišnjak koji je triput igrao s Federerom i zadnja dva puta završio pregažen, u Miamiju i Baselu.

'Nisam ga još pobijedio. Triput sam izgubio, dvaput lako, ali triput sam izgubio i od Đokovića i nakon toga sam ga uspio pobijediti,' naglasio je na kraju Rus, no nakon ovog priznanja bit će mu još teže svladati švicarsku legendu koja će imati ekstra motivaciju da ga ponovo ispraši...