uoči juventusa

Veliki problemi za europskog prvaka; zbog zaraze koronavirusom Chelsea je ostao bez jednog od najboljih igrača

28.09.2021 u 18:20

Bionic
Reading

Veznjak Chelseaja N'Golo Kante zbog pozitivnog testa na covid-19 neće igrati u srijedu u Ligi prvaka u gostima kod Juventusa, potvrdio trener 'bluesa' Thomas Tuchel

N'Golo Kante je odmah poslan u samoizolaciju, te će definitivno propustiti gostovanje Chelseaja kod Juventusa u Ligi prvaka (srijeda, 29. rujna), ali i meč engleskog prvenstva protiv Southamptona sljedećeg vikenda. Uz sve to, upitno je hoće li se Kante oporaviti kako bi nastupio za Francusku u kvalifikacijama za plasman na SP 2022. godine.

Sam Thomas Tuchel je rekao da cijepljen, ali da ne zna koliko se njegovih igrača cijepilo i da ih nema namjeru tjerati da to učine.

'Igrači su odrasle osobe i mogu slobodno odlučiti što će uraditi. Ja sam dovoljno informiran o cijepljenju, ali nisam u poziciji da to javno preporučujem', rekao je Tuchel koji je ujedno potvrdio kako mu Christian Pulisic, Mason Mount i Reece James zbog ozljeda također neće biti na raspolaganju za utakmicu protiv Juventusa.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +7
FC Chelsea - Manchester City, Engleska liga, 25.9.2021. Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Derbi Chelseaja i Juventusa u srijedu navečer propustit će i dvije zvijezde 'stare dame', Paulo Dybala i Alvaro Morata, s obzirom na to da su se ozlijedili ovog vikenda na utakmici Serie A protiv Sampdorije.

Juventus je u 1. kolu Lige prvaka pobijedio Malmö, dok je Chelsea s dosta muke, rezultatom 1:0, savladao ruski Zenit na Stamford Bridgeu.