ipak ne ostaje u milanu

Veliki preokret u slučaju Marcela Brozovića; umjesto novog ugovora Inter ga daje velikanu pod račun za megazvijezdu

03.05.2020 u 20:45

Bionic
Reading

Inter navodno razmišlja o tome da Marcela Brozovića ponudi Manchester Unitedu za Paula Pogbu

Marcelo Brozović se nalazi u jako dobrom položaju uoči ljetnog prijelaznog roka. Za njega su zainteresirani Liverpool, Real Madrid, PSG i brojni drugi velikani, a u Interu rade punom parom da mu daju novi, poboljšani ugovor iz kojeg će izbaciti otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura i hrvatskog reprezentativca ostaviti u Milanu još neko vrijeme.

Antonio Conte oko njega je napravio moćan Inter koji se s Juventusom bori za naslov prvaka Italije i želi ga zadržati u klubu, a u jeku borbe za njegov potpis na novom ugovoru se pojavila i informacija da bi Brozović mogao preseliti u Englesku. Ne u Liverpool kako se do sada pisalo, već u redove velikana koji nikada nije imao Hrvata.

Riječ je naravno o Manchester Unitedu. Talijanski Rai Sport tvrdi kako bi Conte pristao na rastanak od Brozovića, ali samo pod određenim uvjetima. Jedan od takvih je dolazak Paula Pogbe u klub. Talijani tvrde kako bi Conte bio spreman u United poslati hrvatskog veznjaka i nešto novaca za nadoplatu kako bi doveo Pogbu.

Ipak, Pogbu od ranije žele i Real Madrid i Juventus pa ni tu neće biti laka borba. Sami Francuz, tvrdi isti izvor, bi volio najviše doći ponovno u Juventus pa je i to jedna od prepreka. U svakom slučaju, čeka nas zanimljivo ljeto, a Brozović je zapravo u dobroj poziciji za pregovore sa svima koji su za njega zainteresirani.