RECEPT JE ISTI

Velika utakmica: Želimo da u Hrvatskoj na nas budu ponosni

28.10.2015 u 17:08

Bionic
Reading

Josip Brekalo jedna je od pokretačkih snaga Hrvatske U-17 na Svjetskom prvenstvu u Čileu, a uoči susreta osmine finala s Njemačkom (četvrtak, 21 sat) ) naglasio je kako mladi Vatreni neće odustajati od svoje igre

Poslije uvodnog remija s Čileom, hrvatska reprezentacija do 17 godina hvatala je dva gola zaostatka protiv Amerikanaca, a u samoj je završnici tražila i pobjedu, no tri je puta pogodila okvir gola.

Dvije je vratnice tada pogodio Josip Brekalo, koji je u trećem kolu i ključnoj pobjedi nad Nigerijom potom postigao izjednačujući gol.

'Gol, pobjeda i plasman u osminu finala svakako su isprali sjećanja na nesreću s vratnicama jer u konačnici smo prošli skupinu, što je bio naš prvi i najvažniji cilj', rekao je mladi reprezentativac za hns-cff.hr.

Kako se suprotstaviti Njemačkoj, pri čemu će upravo vezni igrati izrazito važnu ulogu?

'Recept je isti kao i uvijek, a to je da igramo svoju igru s puno trke te da imamo brzi protok lopte. To nam je do sada omogućavalo stvaranje brojnih prilika', dodao je Brekalo.

Hrvatsku U-17 u četvrtak od 21 sat u domovini će ponovno pratiti najvjerniji navijači.

'Poručujemo im da nam njihova podrška puno znači te da ćemo dati sve od sebe kako bismo ih ponovno učinili ponosnima', završio je.