JADNA ODLUKA UFC-A

Velika nepravda prema našem Stipi Miočiću; oglasili se bijesni fanovi: Tko to želi gledati?

10.10.2018 u 14:15

Bionic
Reading

Stipe Miočić je bio spreman uskočiti u meč protiv Daniela Cormiera na UFC-u 230, ali nikoga iz čelništva elitne promocije to nije zanimalo. Upravo to se može zaključiti prema reakciji bivšeg prvaka u teškoj kategoriji koji se obratio javnosti nakon što je objavljeno da ćemo u 'main eventu' UFC-a 230 gledati Cormiera i Lewisa

Razočarani Stipe je napisao:je očekivao priliku za revanš, da vrati titulu koju je izgubio, ali UFC mu je po tko zna koji puta 'zabio nož u leđa'.

'Devet od deset puta ću pobijediti DC-ja. Svi to znaju! I DC to zna. Niti jedan teškaš u povijesti nije ostvario ono što sam ja napravio. Ja sam najveći u teškoj kategoriji.'

Na njegovu objavu mnogi su ustvrdili da bi puno bolji i zanimljiviji, a posebno pravedniji meč bio onaj između Cormiera i Miočića.

'Čovječe, tko jeb... želi gledati Lewis vs. Cormier? Kako Stipe Miočić nije dobio poziv u kojem ga se moli da spasi UFC 230? Daj molim te Dana!', stoji u jednoj poruci na koju je Miočić odlučio odgovoriti potvrdivši da je on bio spreman.

'Dobro pitanje. Ja sam spreman osvojiti taj pojas natrag', napisao je potvrdivši da bio u mogućnosti uskočiti na UFC 230, ako je bilo potrebno.

No, očito je kako je 'Vatrogasac' neželjeni prvak za čelnike UFC-a. Učinili su sve da ga ponize dok je bio na tronu, navijali su za Cormiera u super meču ovog ljeta, da bi mu zanijekali pravo na revanš iako je najdominantniji teškaški prvak u povijesti promocije, piše Fight Site.

Sada su se odlučili za Derricka Lewisa koji je tek pukom srećom stigao do slavlja protiv Alexandera Volkova na UFC-u 229.

  • +7
Stipe Miočić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia