TRANSFER

Velika Dinamova zvijezda na izlaznim vratima, a hrvatski prvak zamjenu pronašao u Hrvatski Telekom Prvoj ligi

19.06.2020 u 18:50

Bionic
Reading

Bruno Petković sljedeći je veliki transfer Dinama, svima je jasno da je hrvatski reprezentativac prerastao Hrvatski Telekom Prvu ligu te će u ljetnom prijelaznom roku u inozemstvo

'Modri' u svojim redovima imaju pravog kapitalca koji svojim potezima rješava utakmice. Stanka zbog koronavirusa nije naštetila snažnom centarforu hrvatskog prvaka Bruni Petkoviću koji nastavlja mučiti suparničke braniče.

Naravno, ovaj napadač već dugo vremena je na radaru klubova iz inozemstva i pitanje je trenutka kada će u prostorije Maksimira doći ponuda koja će zadovoljiti apetite čelnika Dinama.

Hrvatski golgeter ima 25 godina i trenutačna mu je vrijednost 11 milijuna eura, a vodeća momčad našeg prvenstva prisiljena je prodavati one najbolje, jer su joj transferi najveći izvor prihoda.

U Dinamu se moraju privikavati na život bez Brune Petkovića i već traže nekoga tko bi ga zamijenio, a prema pisanju Sportskih novosti u igri su dva napadača i to iz hrvatskih prvoligaša.

Riječ je o ubojitom Rijeinom strijelcu Antoniju Čolaku te trenutačno najboljem topniku HT Prve lige Mirku Mariću, a cijena im se kreće od dva do tri milijuna eura.

  • +8
Dinamo - Slaven Belupo, 29. kolo Hrvatski Telekom Prve lige, 2019/20. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogomet se vraća na MAXtv! Napokon opet možemo uživati u nogometu s domaćih terena uz Arenasport kanale. Sada je pravo vrijeme da odaberete MAXtv, zbog vrhunske slike u HD kvaliteti. Ponudu potražite na hrvatskitelekom.hr.

HT Prvu ligu možete gledati i u dresu omiljenog kluba koji vam poklanja Hrvatski Telekom, a kako do dresa možete pročitati OVDJE.

Najvažnije da se nogomet vraća iako bez gledatelja na stadionima no zato su tu televizijski ekrani. Podsjećamo, sve utakmice Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.