DOSTA IM ŽIVOTARENJA

Varaždinci prijete bojkotom utakmice s Istrom

27.04.2011 u 15:31

Bionic
Reading

Iako su se prošli tjedan mladi nogometaši Varaždina ostvarili veliki uspjeh plasmanom u finale Hrvatskog nogometnog kupa, u NK Varaždinu stanje je daleko od idiličnog

Iako je nogometašima Varaždina u utorak isplaćena jedna zaostala plaća, ona za rujan prošle godine, ipak su odlučili krenuti u štrajk. Traže da im klub do petka isplati barem još jednu zaostalu plaću ili neće otputovati u Pulu gdje bi u subotu trebali odigrati prvenstvenu utakmicu s Istrom.

kako piše www.evarazdin.hr, igrači tvrde da jedna plaća koju su dobili nije dovoljna za normalan život i traže isplatu barem još jedne plaće kako bi mogli normalno živjeti.

Točno u podne sastali su se sa predsjednikom kluba Zlatkom Horvatom koji im je mogao obećati samo da će im klub jednu zaostalu plaću pokušati isplatiti tijekom svibnja.

Isti izvor piše kako financijski problemi varaždinskog nogometnog prvoligaša traju već nekoliko godina. Predsjednik kluba Zlatko Horvat probleme je pokušao riješiti kreditom od 8 milijuna kuna uz jamstvo varaždinskog Gradskog vijeća. Taj je kredit krajem prošle godine i realiziran, ali nije pridonio financijskoj stabilnosti NK Varaždina.

Cijeli tekst pročitajte ovdje