nije mu lako

Vapaj Rakitića u Barceloni: Tražio od trenera da ga ne otpiše, ali nije dobio odgovor kakvom se nadao

19.07.2019 u 10:16

Bionic
Reading

Katalonski dnevnik Sport saznaje da se Ivan Rakitić sastao s trenerom Enrestom Valverdeom i rekao mu da želi ostati na Camp Nouu i sljedeće sezone, bez obzira na planove uprave koja ga pokušava iskoristiti u želji da se dokopa Neymara. No, nije dobio nikakve garancije…

Već danima čitamo glasine u katalonskim medijima o želji Barcelone da pokloni Coutinha i Rakitića PSG-u kako bi zauzvrat nazad dobila Neymara, a ako takav posao ne bude moguće dogovoriti, onda prodati hrvatskog reprezentativca nekom drugom i zaraditi 50 milijuna eura te uložiti taj novac u operaciju dovođenja najuglednijeg Brazilca.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Međutim, katalonski dnevnik Sport saznaje kako naš 31-godišnji veznjak čini sve što je moguće kako bi ostao na Camp Nouu i ponovo jurišao na titulu prvaka Europe, a pomoć traži od onog koji ga je najviše cijenio u posljednje dvije godine.

Naravno, riječ je o treneru Ernestu Valverdeu kod kojeg je bio najkorišteniji nogometaš dosad, s kojim se sastao ovog tjedna i rekao mu kako želi ostati u njegovoj svlačionici.

Spomenuti dnevni list navodi kako ga je trener Barcelone saslušao, ali nije mu mogao dati nikakve garancije, jer klub ima druge interese.

U svakom slučaju, sapunica oko Rakitića još će potrajati, a Ivanu neće biti lako zadržati svoje mjesto u Barceloni, jer uprava baš u njemu vidi mogućnost ostvarivanja svoj interesa na tržištu nogometaša ovog ljeta…