SVE BLIŽE MIROVINI

Van Nistelrooy: Sve sam bliže kraju karijere

25.03.2012 u 10:36

Bionic
Reading

Na početku ove sezone je Van Nistelrooy napustio Hamburg i došao u ambicioznu Malagu, ali se ne može reći kako se na pravi način nametnuo u trenutačno petoplasiranoj momčadi Primere. Odigrao je 18 prvenstvenih utakmica, te je postigao tek dva pogotka

Ruud van Nistelrooy, sjajni 35-godišnji nizozemski nogometaš i član španjolske Malage, sam kaže da je sve bliže kraju karijere koja bi se, vrlo vjerojatno, mogla okončati na kraju ove sezone.

'Trenutačno su šanse 50-50 za takvu odluku', rekao je odlični golgeter.

Na početku ove sezone je Van Nistelrooy napustio Hamburg i došao u ambicioznu Malagu, ali se ne može reći kako se na pravi način nametnuo u trenutačno petoplasiranoj momčadi Primere. Odigrao je 18 prvenstvenih utakmica, te je postigao tek dva pogotka.

'Malaga je definitivno moj zadnji klub u karijeri', rekao je čovjek koji je u karijeri igrao za Den Bosch, Heerenveen, PSV Eindhoven, Manchester United, Real Madrid i Hamburg.

'Pričat ću s čelnicima svoga kluba i vidjeti njihova razmišljanja. U svakom slučaju, mislim da ću konačnu odluku donijeti tijekom travnja', završio je Van Nistlerooy.