PORUKE IZ KOPRIVNICE

Vaha: Ovdje je kao u Africi! Mamić: Pokvarenjaci!

20.04.2011 u 21:09

Bionic
Reading

Dinamo je u Koprivnici ne odveć sigurnom i očaravajućom igrom svladao domaći Slaven Belupo te izborio finale protiv Varaždina. Izjave aktera nakon susreta, pogotovo iz modrog čopora, ipak ne odaju sreću zbog pobjede, jer ponovno se pokreće lov na vještice

Dinamo je u Koprivnici potvrdio svoje 15. finale domaćeg kup natjecanja, no čelnici i trener 'modrih' nisu novinare dočekali u idiličnom raspoloženju. Vahid Halilhodžić je očito nezadovoljan tretmanom u medijima nakon nedavnog prvenstvenog poraza u Puli, dok Zdravko Mamić i dalje bije neke svoje bitke, a na temu spašavanja domaćeg nogometa.

Luis Ibanez:
Dosta sam trčao, dobro se osjećam, s formom je došla i minutaža, a s njom i kvalitetne igre. O finalu još ne razmišljamo, fokus nam je sad na dvoboju s Osijekom i potvrda naslova prvaka.

Tonel: Bila je teška utakmica, ali doma smo riješili sve dileme i danas smo igrali onoliko koliko nam je bilo dovoljno. Belupo je bio dobar i agresivan, ali odigrali smo pametno i rutinski riješili zadatak.

Roy Ferenčina: Zadovoljan sam igrom u prvom dijelu. Da smo zabili zicer, možda smo mogli zakomplicirati sve, ali Dinamo toliko odskače kvalitetom da mu nitko ne može ni blizu.

Vahid Halilhodžić: U Puli nam se dogodilo malo opuštanje, ali trebao nam je takav poraz da izvučemo neke pouke. I na mene se srušilo drvlje i kamenje, i ovdje vlada afričko viđenje situacije gdje svi skaču nakon jednog poraza. Sad svi već vide duplu krunu, ali ja mislim da nismo ni favoriti. Varaždin nam je radio probleme i u prvenstvu i neće biti nimalo lako.

Zdravko Mamić: Pokvareni i nenormalni ljudi smjenjuju trenera Halilhodžića, ali idući tjedan ću javno reći sve i apelirati za spas hrvatskog nogometa.