EUROPSKA LIGA NA MAXTV-U

Uzvrat Basela i Tottenhama utakmica kola dostupna svima!

08.04.2013 u 13:10

Bionic
Reading

Nakon vašeg glasanja, uvjerljivu je pobjedu za utakmicu tjedna u Europskoj ligi odnio uzvratni susret Basela i Tottenhama, koji ćete moći pratiti na kanalu Arena Sport 1, dostupnom svim korisnicima u osnovnom paketu MAXtv-a.

U prvoj je utakmici Basel u prvom poluvremenu iznenadio favorizirane domaćine iz Londona, te je pogocima Stockera i Freia vodio 2:0, prije nego li je Adebayor smanjio na 2:1, što je bio i konačni rezultat na poluvremenu. Do kraja utakmice Islanđanin Sigurdsson postiže i drugi gol za domaćine, a rezultat 2:2 iz prve utakmice garantira dramu u Švicarskoj.

Kako i gdje sve gledati Ligu prvaka

Osim na MAXtv-u (Arena sport 1), članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala. Utakmice Lige prvaka možete gledati i na Match.tportal.hr (pay per view online servis).

Korisnici usluge MaxTV To Go (usluga web & mobile) također mogu gledati utakmice na svom mobilnom uređaju. Više informacija potražite OVDJE.

U švicarskom prvenstvu Basel drži prvo mjesto sa samo jednim bodom prednosti pred Grasshopperom, a ove su godine na domaćem stadionu vrlo uvjerljivi u Europskoj ligi. U protekla su dva susreta bili odlični protiv moćnog Zenita i ranije protiv Dnipra, a oba su susreta pobijedili 2:0. Njihov St. Jakob-Park dosad je neosvojena tvrđava ove godine u Europi, a ostaje da vidimo hoće li tako ostati i nakon dvoboja s Pijetlovima.

U posljednjem je kolu Premiershipa bilo vidljivo koliko Tottenhamu nedostaje Gareth Bale, koji po svemu sudeći neće igrati u drugoj utakmici protiv Basela. Bez njega su mogli samo do neriješenog rezultata protiv Evertona, a nizom prosječnih igara u posljednje vrijeme ugrozili su svoju poziciju na ljestvici, te bi slijedeće sezone mogli ostati bez plasmana u Ligu prvaka, na kojeg su računali. Motiva im stoga ne nedostaje, a europska je titula nešto na što definitivno nisu ravnodušni u taboru Tottenhama.

S jedne strane iskusna domaća momčad, koja se uzda u snagu kolektiva te veteranski napad kojeg predvode Streller i Frei, te s druge strane londonski pijetlovi vjerojatno bez Balea, ali zato s Vertonghenom, Sigurdssonom i Adebayorom, koji je u posljednje vrijeme ponovo pronašao golgetersku formu.