BOGATA STIMULACIJA

Uzme li City naslov, svaki igrač dobiva 2,2 milijuna kuna

08.05.2012 u 15:32

Bionic
Reading

Nakon što su prošlog ponedjeljka, u izravnom dvoboju, 'skinuli' s vrha United, igrači Cityja sigurno koračaju prema naslovu najbolje engleske momčadi. A za to imaju i dodatni motiv

Evo još jednog velikog motiva nogometašima Manchester Cityja da u nedjelju pobijede Queens Park Rangerse i osvoje naslov. Bogati šeici, vlasnici kluba s Etihada, obećali su svakom igraču nagradu od 250.000 funta (oko 2,2 milijuna kuna) ako osvoje engleski naslov!

Ukupno će šeik Mansour morati iskeširati oko 4,5 milijuna funta (41 milijun kuna), ali sumnjamo da će mu to teško pasti.

No idila ipak ne vlada u Cityju. Daily Star tvrdi da neki stariji igrači u svlačionici građana priželjkuju da menadžer Roberto Mancini iz sastava ponovo izostavi problematičnog Marija Balotellija. Dobar dio njih, tvrdi Daily Star, više ne razgovara s talijanskim reprezentativcem. Posebice nakon posljednjeg skandala. Dok se klub pripremao za najvažniju utakmicu u novijoj povijesti, gostovanje kod Newcastlea, Balotelli je uhvaćen s eskort-djevojkom.

Stoga sad dio svlačionice nebeskoplavih ne želi da Balotelli bude dio slavlja u slučaju osvajanja naslova.