A ZABAVLJAJU VAS - PAHULJICE

Uživajte uz Broadway, Lady Gagu i Kung fu pandu

29.02.2012 u 08:38

Bionic
Reading

Čak 200 sinkroniziranih klizačica iz Belgije, Finske, Njemačke, Rusije, Švicarske i Hrvatske, svrstanih u 14 sastava, sudjelovat će u petak i subotu, 2. i 3. ožujka, na tradicionalnom, deseti

Trofeju Zagrebačkih pahuljica u Sportskom domu. Privlačnost sinkroniziranog klizanja je neupitna, a glazbena pratnja na skladan način upotopunjuje bajkovite slike na ledu.

Seniorke Zagrebačkih pahuljica kratki će program klizati na pjesmu Caro Emerlad That man. Slobodni program izvest će na glazbu iz broadwayskog mjuzikla Addams family. U kratkom programu juniorke će klizati na takove iz pjesme Americano Lady Gage. Istodobno, u slobodnom programu izabrale su temu iz Kradljivaca dijamanata.

Pjesma iz animiranog filma Kung fu panda pratit će nastup kadetkinja.

Sandra Pavičić, trenerica seniorskog sastava Zagrebačkih pahuljica, ističe kako se ne sjeća 'kad smo to zadnji put imali tako dobru i ujednačenu ekipu što se tehnike klizanja tiče'

Arnold Čada, predsjednik Zagrebačkih pahuljica i organizacijskog odbora Trofeja, bit će na čelu tima zanesenjaka koji će pridonijeti uspješnom provođenju zamišljenoga.

Davorin Orban, dopredsjednik organizacijskog odbora i direktor natjecanja, istaknuo je kako je Trofej zbog vrsne organizacije svrstan među pet najvećih natjecanja Međunarodnog klizačkog saveza.

Raspored - petak - 17 sati: kadetkinje (slobodni program), 17.45: juniorke (kratki program); 18.15: svečano otvaranje Trofeja, 19: seniorke (kratki program); 20.25: kadetkinje - dodjela medalja.

Subota - 18 sati: juniorke (slobodni program); 18.45: seniorke (slobodni program); 20:30: seniorke i juniorke - dodjela medalja.