dolazi zidane?

Uzdrmani Juventus sprema radikalne promjene: Ovo će sigurno usrećiti Cristiana Ronalda...

27.02.2019 u 09:00

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika Tuttosport, ovog ljeta u Juventus će definitivno preseliti Ronaldov prijatelj Marcelo, a velika je želja kluba i da Zinedine Zidane preuzme klupu nakon što je izgubljena vjera u Massimialiana Allegrija, glatko poraženog nedavno u Madridu...

Podsjetimo, Marcelo ove sezone igra izuzetno slabo u dresu Real Madrid s kojim je osvojio četiri Lige prvaka, no ljubavi je između njega i kluba čini se došao kraj.

  • +7
Atletico Madrid - Juventus Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL

S obzirom da se radi o prijatelju Cristiana Ronalda, nije ni čudno da se Juventus odmah ponudio da zaposli 33-godišnjeg Brazilca. Real već traži zamjenu.

'Ime Tagliafica na listi je Real Madrida, jer Marcelo odlazi u Juventus,' potvrdio je to i menadžer Ajaxovog beka Nicolasa Tagliafica, Ricardo Schlieper.

Takav scenarij možda je očekivan, ali isti dnevnik tvrdi da se sprema i pravi potres u svlačionici i da klub želi zamijeniti uspješnog trenera Massimilliana Allegrija koji je doduše pod žestokim kritikama nakon poraza 2:0 u Madridu od Atletica prošli tjedan.

'Allegrijevoj etapi u Juventusu došao je kraj,' kaže Giovanni Galeone, bivši trener koji kao Allegrijev mentor očito zna nešto više o ovom slučaju.

Ronaldo će svakako toplo dočekati čovjeka s kojim je osvojio tri titule u Ligi prvaka u nizu, a Zidane kao bivši igrač Juventusa pokušat će isto što i u Realu: doći do titule prvaka Europe i kao igrač i kao trener u istom klubu...