PRVI EL CLASICO

Uzbuđeni Modrić o dojmovima nakon debija za Real

30.08.2012 u 15:10

Bionic
Reading

Samo dva dana nakon što je potpisao ugovor Luka Modrić zaigrao je za Real Madrid i odmah osvojio naslov. Dan nakon slavlja na Santiago Bernabeu hrvatski je reprezentativac podijelio svoje dojmove svog debija

Trener Real Madrida Jose Mourinho je po dolasku Modrića kazao da zna zašto ga je tako dugo čekao. Portugalski strateg je svoje riječi i potkrijepio činjenicom da je hrvatskog reprezentativca nakon samo par treninga s momčadi stavio na klupu za uzvratnu utakmicu Superkupa protiv Barcelone, da bi kasnije i poslao u 83. minuti Modrića na teren.

'Luka Modrić bio je jedan od najsretnijih ljudi u Realovoj momčadi. Cilj mu je bio doći ovdje postići uspjeh. Za samo 48 sati u Realu osvojio je prvi veliki trofej', stoji u uvodu članka koji su Madriđani posvetili hrvatskom nogometašu na svojoj web-stranici.

Real je u uzvratu Španjolskog superkupa u srijedu pobijedio Barcelonu s 2:1 i osvojio naslov, a trener Jose Mourinho je pružio Modriću priliku u zadnjih desetak minuta.

'Presretan sam što sam ovdje i što sam osvojio prvi naslov. Bilo je čudesno debitirati na Bernabeuu uz ovakvu podršku navijača', izjavio je Modrić za Realovu internetsku stranicu.

Rasprava: Modrić u Realu

Kako ste vidjeli debitantski nastup Luke Modrića? Može li se Modrić u sljedećih nekoliko tjedana nametnuti Mourinhu? Napišite nam što mislite na portalu tribina.hr.

'Mislim da sam osjetio kemiju sa suigračima. Sretan sam što sam ovdje i što mogu doprinositi uspjesima. Istina je da ne mogu tražiti više od dolaska u ovaj klub i osvajanja trofeja. Sada se moram izboriti za svoje mjesto i nastaviti napredovati.'

Osvrnuo se za kraj donedavni veznjak Tottenhama i na samu utakmicu protiv Barcelone.

'Uložili smo veliki trud za pobjedu. Puno mi znači što sam dobio priliku igrati protiv velikog rivala na ovom stadionu.'