NOVITET U MAXTV PRVOJ LIGI

Uz aplikaciju TVizzy nećete propustiti niti jedan važan trenutak posljednjeg kola

  • Autor: Vlado Radičević
  • Zadnja izmjena 25.05.2017 22:40
  • Objavljeno 26.05.2017 u 07:00
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

MAXtv Prva liga stigla je do posljednjeg 36. kola u kojem, barem što se prvaka tiče, neće biti neizvjesnosti jer su nogometaši Rijeke u prošlom kolu osigurali prvu povijesnu titulu. No, ovo će kolo biti posebno po tome što uz novu mobilnu aplikaciju TVizzy, koju možete besplatno preuzeti, po prvi puta možete u realnom vremenu vidjeti snimke najzanimljivije trenutke sa svih pet utakmica uz dodatak kako uz spomenutu aplikaciju više nikad nećete propustiti niti jedan jedini gol

U posljednjem 36. kolu MAXtv Prve lige u petak 26. svibnja na rasporedu su tri utakmice, a u subotu preostale dvije.

U petak od 18 sati sastaju se u Koprivnici Slaven Belupo-Hajduk, a nakon njih od 20:00 sati na rasporedu su dvije utakmice; Split-Osijek i Cibalia-Lokomotiva. Posebno će za ljubitelje nogometa biti zanimljive dvije potonje utakmice jer će nakon njih biti poznato tko ispada iz MAXtv Prva liga – Split ili Cibalia.

U subotu 27. svibnja na rasporedu su preostale dvije utakmice, od 16:00 sati u Zaprešiću se sastaju Inter-Istra 1961, a nakon njih od 19.00 sati na zagrebačkom stadionu Maksimir Dinamo-Rijeka.

>> Skinite ovo i više nikad nećete propustiti niti jedan jedini gol

S obzirom na to da će utakmica Dinamo-Rijeka biti potpuno nevažna za poredak, jer Rijeka je osigurala titulu prvaka, moguće je kako ćemo na Maksimiru u utakmici revijalnog tipa vidjeti puno golova.

TVizzy

TVizzy

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: TVizzy

Upravo zbog toga je nova mobilna aplikacija TVizzy, koju lako i potpuno besplatno možete preuzeti na tri glavne platforme – iOS-u, Androidu i Windowsima (tj. putem AppStorea, Google Playa i Microsoft Storea.), najbolja stvar koja se ljubiteljima nogometa dogodila u zadnje vrijeme. Svi golovi MAXtv Prva lige na jednom mjestu zahvaljujući suradnji Hrvatskog Telekoma i tvrtke Aspida.

Ukratko, uz aplikaciju TVizzy sve snimke ključnih trenutaka s utakmica, uz posebne zvukove prilikom stizanja notifikacije, stizat će direktno na zaslon vašeg mobilnog uređaja. I ono što posebno treba naglasiti jest kako će korisnici aplikacije TVizzy moći pregledavati snimke čak i na zaključanom zaslonu.

Dodajmo kako se aplikacija još nalazi u beta fazi, a punu funkcionalnost imat će od prvog kola nove sezone MAXtv Prve lige koje počinje 15. srpnja.

TVizzy

TVizzy

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: TVizzy

Kako funkcionira aplikacija TVizzy?

Posrijedi je besplatna aplikacija kojom će se najvažniji trenuci na utakmicama moći pratiti na potpuno novi način. Samo dvije minute nakon ključnog trenutka u utakmici (postignutog gola, prilike, crvenog kartona…) na zaslone korisnika stići će notifikacija s videozapisom koji će se moći pregledavati čak i na zaključanom zaslonu. Putem aplikacije biraju se utakmice jednoga ili više nogometnih klubova kao i sadržaj koji se želi pratiti i primati putem notifikacija (samo golovi ili svi ključni trenuci). Unutar same aplikacije bit će dostupna i arhiva ključnih trenutaka svake pojedine utakmice MAXtv Prve  lige za kasnije pregledavanje.

Nakon odabranog kluba ili klubova, za vrijeme trajanja utakmice korisnik dobiva najprije tekstualnu i zvučnu notifikaciju o tome je li posrijedi gol ili neki drugi ključni trenutak. Nakon toga, pokretom prsta može pogledati videozapis o tome što se upravo dogodilo na nogometnom terenu. Od nove sezone MAXtv Prve lige, koja počinje 15. srpnja, uz aplikaciju TVizzy više ništa neće biti isto. Ako volite hrvatski nogomet više nikada nećete propustiti niti jedan jedini gol...

'Posebnost cijele priče je drugi način pregledavanja pristigle snimke - na zaključanom ekranu na IOS uređajima. Dakle, pristiglu notifikaciju povučete ulijevo, kliknete view i video se pokreće. Na iPhoneu 6S i 7 video u lock screenu se pokreće samo jednim dodirom i to putem tzv. force toucha, odnosno jačim stiskom na notifikaciju', rekao je direktor Aspide Marin Erceg.

'Također je zanimljivo i to što će se već po samom zvuku notifikacije moći razlikovati je li u pitanju gol, prilika ili crveni karton, što znači da će zvuk biti svojevrstan teaser za ono što će se, svega dvije minute nakon što se dogodilo na terenu, već moći pregledati na mobitelu', pojašnjava Lamija Alečković koja je u menadžmentu Aspide.

Aspida

Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Foto: Vedran Tolić // www.vedrantolic.com