ZA VRIJEME LIGE PRVAKA

Uvrijeđena zvijezda iritirana odlukom Nike Kovača; trenutak koji je pokazao da u Bayernu nema mjesta za obojicu

14.03.2019 u 08:36

Bionic
Reading

Bayern se oprostio od Lige prvaka, Liverpool je slavio na Allianz Areni 3:1 te se plasirao u četvrtfinale, a jedan trenutak na utakmici pokazao je da u njemačkom prvaku više nema suživota trenera Nike Kovača i Jamesa Rodrigueza

Hrvatski stručnjak oprostio se od Lige prvaka i ostaje mu da pokuša obraniti titulu u njemačkom prvenstvu gdje vodi utrku s Borussijom Dortmund.

Ukoliko Niko Kovač ne odvede Bayern do novog trijumfa u Bundesligi svima je jasno da će mu se čelnici bavarskog velikana zahvaliti otkazom.

U slučaju ljepšeg scenarija za Bayernove navijače i osvajanja prvenstva, isto tako je očigledno da bi Niko Kovač trebao zadržati posao, a onda će iz svlačionice izletjeti kolumbijska zvijezda James Rodriguez.

Odnosi Kovača i Rodrigueza odavno su narušeni, njemački mediji konstantno su pisali o njihovim verbalnim sukobima, međusobnom nezadovoljstvu pa je sigurna opcija da više neće biti zajedno u istom klubu (možda niti jedan ne ostane u Bayernu).

  • +5
Bayern - Liverpool (uzvratna utakmica osmine finala LP-a) Izvor: Pixsell / Autor: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Netrpeljivost Rodrigueza prema Kovaču vidjela se i u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka kada je hrvatski trener u 79. minuti zamijenio Kolumbijca sa Portugalcem Renatom Sanchesom.

Ofenzivni veznjak Bayerna bio je vidno iziritiran što izlazi s travnjaka te nije skrivao nezadovoljstvo. Kovač mu je pružio ruku, Kolumbijac ju je prihvatio, ali isto tako je nešto dobacio, a sigurno neće dugo trebati da njemački novinari iskopaju kakve su to bile riječi.